Aksaray’da Korkuluk Demiriyle Yaralanan Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

1 Min Read

Öğrenciyi Korkuluk Demiri Hastaneye Götürdü

Aksaray’da, okul bahçesindeki demir korkuluğa takılarak yaralanan bir çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Akşemsettin Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 13 yaşındaki A.E., arkadaşlarıyla okul bahçesinde oyun oynarken, bahçe duvarına tırmanmaya karar verdi. Duvara tırmanmak için sivri uçlu korkuluk demirlerine tutunan A.E., anidindeki dengesini kaybederek düştü. Bu düşüş sırasında koluna korkuluk demiri saplanan çocuk, acı içinde yardım istemeye başladı.

Çevredeki vatandaşlar, çocuğun feryadını duyunca hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde çocuğu kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye ekipleri, kesici aletle çocuğun koluna saplanan demiri keserek, A.E.’yi kurtardı.

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Ambulansa taşınan çocuk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Hastanede sağlık ekipleri, kolundaki demiri çıkararak A.E.’nin tedavisine devam etti. Yapılan kontroller sonucunda, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version