Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aksaray’da Korkuluk Demiriyle Yaralanan Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

    Aksaray’da, 13 yaşındaki A.E., Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde oynarken, duvardaki sivri korkuluk demirine kolunu sapladı. Acı içinde yardım isteyen çocuk, itfaiye ve sağlık ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Aksaray'da, 13 yaşındaki A.E., Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde oynarken, duvardaki sivri

    Öğrenciyi Korkuluk Demiri Hastaneye Götürdü

    Aksaray’da, okul bahçesindeki demir korkuluğa takılarak yaralanan bir çocuk hastaneye kaldırıldı.

    Olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Akşemsettin Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 13 yaşındaki A.E., arkadaşlarıyla okul bahçesinde oyun oynarken, bahçe duvarına tırmanmaya karar verdi. Duvara tırmanmak için sivri uçlu korkuluk demirlerine tutunan A.E., anidindeki dengesini kaybederek düştü. Bu düşüş sırasında koluna korkuluk demiri saplanan çocuk, acı içinde yardım istemeye başladı.

    Çevredeki vatandaşlar, çocuğun feryadını duyunca hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde çocuğu kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye ekipleri, kesici aletle çocuğun koluna saplanan demiri keserek, A.E.’yi kurtardı.

    Hastanede Tedavi Altına Alındı

    Ambulansa taşınan çocuk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Hastanede sağlık ekipleri, kolundaki demiri çıkararak A.E.’nin tedavisine devam etti. Yapılan kontroller sonucunda, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.