Aksaray’da Abart Egzozlu Motosiklet Sürücüsüne Cezai İşlem
Aksaray’da, abart egzoz kullanan bir motosiklet sürücüsü, 9 bin 267 lira ceza ile karşı karşıya kaldı ve aracı trafikten men edildi.
Olay Minarecik Mahallesi’ndeki Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, çevreye rahatsızlık veren 68 ADA 059 plakalı motosiklet sürücüsünü durdurdu. Yapılan ehliyet ve ruhsat kontrolü sırasında, motosikletin abart egzoza sahip olduğu tespit edildi. Bunun üzerine sürücüye, abart egzozlu motosiklet kullanmasının cezası olarak 9 bin 267 lira para cezası uygulandı ve motosikletine el konuldu.
Trafik Denetimleri Devam Edecek
Emniyet yetkilileri, motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Bu tür denetimlerle, trafiğin güvenliğinin artırılması ve çevre rahatsızlıklarının önlenmesi hedefleniyor.