Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aksaray’da ehliyetsiz genç sürücüye 24 bin lira ceza kesildi; “Yapacak bir şey yok” dedi.

    Aksaray’da ehliyetsiz araç kullanan 20 yaşındaki Sami Can A., muayenesiz ve sigortasız araçla yakalandı. 24 bin 182 lira ceza kesilen genç, durumu basın mensuplarına, “Yapacak bir şey yok, gerekeni yapıyor abilerimiz” diyerek açıkladı.

    Aksaray'da ehliyetsiz araç kullanan 20 yaşındaki Sami Can A., muayenesiz

    Aksaray’da Vasisi Olmayan Sürücüye Yüksek Ceza

    Aksaray’da muayenesiz ve sigortasız araç kullanan ehliyetsiz genç bir sürücü, trafik denetiminde 24 bin 182 lira para cezasıyla karşılaştı. Genç sürücü, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Abilerimiz gerekeni yapıyor. Yapacak bir şey yok” dedi.

    Denetim Anında Şok Gerçekler Ortaya Çıktı

    Olay, Paşacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşti. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi’nin ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla rutin bir uygulama gerçekleştiriyordu. Atatürk Bulvarı üzerinde şüpheli bir aracı durduran ekipler, 68 ADS 699 plakalı otomobilin sürücüsü Sami Can A. (20) hakkında detaylı bir denetim gerçekleştirdi. Yapılan incelemede, sürücünün ehliyetsiz, aracın muayenesiz ve sigortasız olduğu anlaşıldı.

    Para Cezası ve Araç Trafikten Men Edildi

    Polis ekiplerinin cezadan kurtulması için çaba gösteren sürücü, sonuç alamayınca 24 bin 182 lira ceza ödemek zorunda kaldı. Cezaların kesilmesinin ardından aracının otoparka çekileceğini öğrenen sürücü, hemen sigorta şirketini arayarak aracının sigortasını yaptırdı. Bu şekilde aracını trafikten men edilmekten kurtaran genç, olayın ardından basın mensuplarına, “Ehliyetsizlikten ceza aldım, muayenesiz ve sigortasızlıktan da ceza kesildi. Arabamı bağlayacaklardı, biz de sigortamızı yaptırdık. Yapacak bir şey yok. Abilerimiz gerekeni yapıyor” şeklinde bir açıklamada bulundu.