Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksaray’da Direksiyon Kontrolünü Kaybeden Otomobil Aydınlatma Direğine Çarptı: 2 Yaralı

Aksaray’da Mustafa D. (79) yönetimindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü ve yolcu Nazile D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'da Mustafa D. (79) yönetimindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu

**Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı**

Aksaray’da, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda bir otomobil Aydınlatma direğine çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere toplam 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Anı ve Detaylar

Olay, Organize Sanayi Bölgesi 15 Temmuz Şehitler Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Adana istikametinde ilerleyen 79 yaşındaki Mustafa D. yönetimindeki 68 EP 991 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde yer alan aydınlatma direğine çarparak kontrolden çıktı. Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, durumu fark eden çevredekiler derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Gelen ihbar üzerine, olay yerine hızla jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay mahalline ulaşan itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışmalara başladı.

Yaralıların Durumu

Ağır yaralanan sürücü Mustafa D. ile yolcu olarak yanında bulunan Nazile D., ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşındı. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından, her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Jandarma, kazayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı. Olayın seyirci ve çevredeki diğer sürücüler üzerindeki etkisi ise dikkat çekti.