Aksaray’da Bekçilerden Kaçan Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Editör
2 Min Read

Bekçilerden Kaçan Şüpheli Aksaray’da Kaosu Tetikledi

Aksaray’da, kimlik kontrolü yapan bekçilerden kaçan bir şahıs, emniyet birimlerini alarma geçirdi. Olay sırasında yaşanan kovalamaca anları, çevredeki kameralar tarafından kaydedilirken, kısa sürede yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Kovalama Anları Meydan Mahallesi’nde Gerçekleşti

Olay, Meydan Mahallesi’ndeki 2605 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, devriye gezen bekçiler, bir kişiyi şüpheli buldu ve kimlik kontrolü yapmak istedi. Bekçilerin seslenmesi üzerine kaçmaya başlayan şahıs, hızla uzaklaşarak sokak aralarına girmeye çalıştı.

Bunun üzerine bekçiler, durumu değerlendirdi ve bölgeye takviye ekip talep etti. Polisin ve bekçilerin arasında yaşanan kovalamaca, yoğun bir takip ve mücadele ile devam etti. O anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şüpheli İkisinin De Yakalanması Saatler Almadı

Polis ekipleri, cadde ve sokakları adeta abluka altına alarak şüpheliyi yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Güvenlik güçlerinin hızlı aksiyonu sayesinde, bekçilerin izini sürdüğü şahıs, bir ara sokakta yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde şüphelinin 27 yaşındaki Recep O. olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Recep O., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Hastaneye getirildiğinde, gazetecilerin kendisini görüntülemeye çalıştığını fark eden şüpheli, bu durumu fırsat bilerek acil servise koşarak girdi.

Sağlık kontrolünün ardından Recep O., sorgulanmak üzere polis merkezine sevk edildi. Olayın ardından mahalledeki güvenlik önlemleri artırıldı. Emniyet kaynakları, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış