Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksaray’da Alkollü Şahsın Araçlara Zarar Verip Polislere Direnmesi Olayı Kamerada Görüntülendi

Aksaray’da alkollü bir şahıs, park halindeki araçlara saldırarak hasara yol açtı ve polis ekiplerine direndi. Olay sırasında “Öldürün beni” diye bağıran şahıs gözaltına alındı. Araç sahipleri şikayetçi olurken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Aksaray'da alkollü bir şahıs, park halindeki araçlara saldırarak hasara yol

Alkollü Şahıs, Araçlara Zarar Verip Polise Direndi

Aksaray’da alkollü bir adam, caddede park etmiş araçlara ve geçmekte olan araçlara zarar vererek büyük bir gerginliğe yol açtı. Olay esnasında, şahsın polislere direnerek “Öldürün beni” diye bağırdığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, Taşpazar Mahallesi’nde Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu tespit edilen şahıs, caddede yer alan park halindeki araçların camlarını kırdı ve kaportalarına zarar vermekle kalmayıp, bazı sürücülerin trafik kazası geçirmesine sebep oldu. Bu durumu gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti.

Olay yerine gelen asayiş ekipleri, durumun kontrol altına alınması için müdahale etmeye çalıştı. Ancak, alkollü şahıs, ekipler ile tartışarak “Öldürsene abi beni” şeklinde laflar etti. Polis memurları hemen şahsı sakinleştirmeye çabaladı fakat şahıs, direniş göstererek, “Öldür beni, silahın yok mu?” diye bağırmaya devam etti.

Sonunda, ekipler tarafından zorla gözaltına alınan şahıs, polis aracına bindirilirken bir gazeteciye de hakaretlerde bulundu. Yaralanan çok sayıda araç sahibi, olay yerinde bulunan polis memurlarına şikâyetlerini iletti. Şahıs, ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.