Aksaray'da Alacak Verecek Meselesi Kanlı Sonuçlandı

Aksaray'da alacak verecek meselesi yüzünden 2 kişiyi tabancayla vurarak öldüren zanlı Osman B., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 15 Ekim 2023 tarihinde Aksaray'ın merkeze bağlı Gençosman köyünde bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Osman B. (63) isimli şahıs, alacaklıları Murat Evgin (47) ve Ali Selçuk (40) ile telefonla görüşerek parasını istemişti. Alacaklılarının para veremeyeceğini söylemesi üzerine, Osman B. evindeki tabancasını alarak aracıyla yola çıktı.

Zanlı, Gençosman köyüne giderek Murat Evgin ve Ali Selçuk'un bulunduğu evi bastı. Burada, her iki şahsa da kurşun yağdıran Osman B., olayın ardından kaçtı. Jandarma ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Osman B., Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi ve ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı