Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kabus Oldu: Bir Kadın Bıçakla Öldürüldü, Bir Başkası Yaralandı

Aksaray’da, Ceylan İ. (29), üvey kız kardeşi Figen Bozkurt’u (34) bıçaklayarak öldürdü ve olaya müdahale eden M.G. (39) adlı kişiyi de yaraladı. Ceylan İ. olay sonrası kaçarken, polis ve sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Figen Bozkurt hayatını kaybederken, Ceylan İ. kısa sürede yakalandı.

Aksaray'da, Ceylan İ. (29), üvey kız kardeşi Figen Bozkurt'u (34)

Akşam Vakti Çıkan Tartışma Korkunç Bir Cinayetle Sonuçlandı

Aksaray’da, bir aile içindeki tartışma facia ile sonuçlandı. 29 yaşındaki Ceylan İ., 34 yaşındaki üvey kız kardeşi Figen Bozkurt’u bıçaklayarak hayatını kaybetmesine yol açarken, araya giren bir kişiyi de yaraladı.

Olay, gece saat 02.00 civarında Büyük Bölcek Mahallesi’ndeki Çalışkan Apartmanı’nın girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı anneye sahip olan üvey kardeşler arasında, daha önce yaşanan bir husumetten dolayı gerginlik vardı. Geçtiğimiz günlerde telefonda tartışmaya başlayan Ceylan İ. ile Figen Bozkurt, dün gece araya girerek bir araya geldiklerinde tartışmaları kavgaya dönüştü. İkili, apartman girişinde şiddetli bir karşı karşıya geldi ve Ceylan İ., yanındaki bıçağı çıkararak Figen’e saldırdı.

Figen Bozkurt, göğsünden aldığı bıçak darbesi sonucu yere yığılırken, kavgayı ayırmaya çalışan 39 yaşındaki M.G., Ceylan İ.’nin bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı. Figen Bozkurt, kanlar içinde yerde kalırken, diğer aile bireyleri hemen yarasına baskı yaparak ilk yardımı sağladı. Olayın ardından, Ceylan İ. hızla olay yerinden kaçtı. Kavga seslerini duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve ekipler, Ceylan’ı kanlar içinde apartmanın girişinde buldu. Sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansa nakletti. Ağır yaralanan Figen ile kavgayı ayırmak isteyen M.G., Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada tüm müdahalelere rağmen Figen Bozkurt hayatını kaybetti. M.G.’nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Ceylan İ. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı ve olaya ilişkin tahkikat sürdürülüyor.