Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akkışla’da Yaz Futbol Kursu ve Palasspor Altyapısı Dostluk Maçında Buluştu

Akkışla İlçe Stadı’nda düzenlenen Yaz Futbol Kursu etkinliğinde Palasspor altyapısıyla minik sporcular dostluk maçları yaptı. Akkışla Kaymakamı Engin Atilla’nın katıldığı etkinliğin, yaz boyunca devam edeceği bildirildi. Antrenörler Nihat Demir ve Sait Özer, çocukların bu tür organizasyonlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Akkışla İlçe Stadı'nda düzenlenen Yaz Futbol Kursu etkinliğinde Palasspor altyapısıyla

Akkışla İlçe Stadı’nda Yaz Futbol Kursu ve Palasspor Altyapısı Dostluk Maçlarında Buluştu

Akkışla İlçe Stadı, Yaz Futbol Kursu ile Palasspor altyapısının gerçekleştirdiği dostluk maçlarına ev sahipliği yaptı.

Minik sporcuların ter döktüğü karşılaşmaları Akkışla Kaymakamı Engin Atilla’nın yanı sıra birçok misafir de ilgiyle takip etti. Akkışla Yaz Futbol Kursu Antrenörü Nihat Demir, bu tür etkinliklerin genç sporculara hem motivasyon sağladığını hem de maç tecrübesi kazandırdığını belirtti. Ayrıca, yaz dönemi boyunca benzer organizasyonların devam edeceğini duyurdu.

Palasspor’un Antrenörü Sait Özer, Nihat Demir ile geçmişten gelen bir dostlukları olduğunu ifade ederek, “Bu bölgedeki çocukların böyle etkinliklere büyük bir ihtiyacı var. Akkışla Yaz Futbol Kursu’nu da Sarıoğlan İlçe Stadı’nda ağırlamak istiyoruz” dedi.

Bu tür dostluk maçları, gençlerin sporla iç içe büyümelerine katkı sağlarken, bölgedeki spor birlikteliğinin güçlenmesine de önemli bir katkı sunuyor.