Akhisar’da düzenlenen operasyonda 48 bin adet sentetik ecza hapı ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

Akhisar’da düzenlenen operasyonda, 48 bin sentetik ecza hapı ele geçirildi. U.G. (38), B.A. (22) ve G.K. (22) tutuklanırken, E.S. (43) adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Emniyet ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik geniş çaplı bir çalışma yürüttü.

Akhisar'da düzenlenen operasyonda, 48 bin sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Akhisar’da, emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda ciddi miktarda sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü mahkemece tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yönlendirmesiyle yürütülen bu operasyon, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Büro Amirlikleri tarafından gerçekleştirildi. Uyuşturucu ticareti ile bağlantılı bireylere yönelik olarak planlanan başarılı bir sokak operasyonu yapıldı.

Ekipler, gerçekleştirdikleri teknik takip ve saha taramaları sonucunda 35 plakalı bir aracı durdurarak detaylı bir arama yaptı. Araçta bulunan U.G. (38) isimli şahsın üzerinde tam 48 bin 781 adet sentetik ecza hapı bulundu. Bu önemli buluş ardından, emniyet güçleri operasyonu daha da genişleterek, U.G. ile bağlantılı olduğu belirlenen 3 kişiyi daha yakaladı. U.G. ile birlikte aynı zamanda E.S. (43), B.A. (22) ve G.K. (22) isimli şahıslar da gözaltına alındı. Şüpheliler, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Yargı tarafından, U.G., B.A. ve G.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.