Akdeniz Belediyesi, Vergi Ödemeleri İçin Son Tarihin 1 Aralık 2025 Olduğunu Açıkladı

1 Min Read

İkinci Taksit Ödeme Dönemi Başladı

Akdeniz Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için sürecin başladığını açıkladı.

Belediyeden yapılan duyuruda, vatandaşların vergilerini 1 Aralık 2025 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde ödeyebilecekleri belirtildi. Bu süre zarfında cezalı duruma düşülmemesi adına dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mahmut Veysi Karamehmetoğlu, vergi ödemelerinin hem belediye veznelerinden hem de belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceğini ifade etti.

Kolay ve Hızlı İşlem İmkanları Sunuluyor

Karamehmetoğlu, “Vergi mükellefi vatandaşlarımız, ödemelerini Akdeniz Belediyesi’nin merkez hizmet binasında yer alan veznelere yatırabilirler. Belediyemizde görevli ekipler, mükelleflerimizin işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için yardımcı olmaktadır. Ayrıca, vatandaşlarımız vergi ödemelerini kredi kartı ile belediyemizin web sitesi aracılığıyla da gerçekleştirme imkanı bulabiliyorlar. Son gün yoğunluğu oluşmaması için gerekli tedbirleri aldık. Ancak, ödemelerin son güne bırakılmaması oldukça dikkate değer bir husustur. Cezalı duruma düşmemeleri için, vatandaşlarımızdan 1 Aralık 2025 tarihine kadar ödemelerini tamamlamalarını önemli bir şekilde rica ederiz. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version