Trabzon’da Uçurum Kazası: Bir Polis Memuru Hayatını Kaybetti
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, ot biçme esnasında dengesini kaybeden bir polis memuru hayatını kaybetti. Olay, baba ve oğul arasında yaşanan duygusal bir kayıpla sonuçlandı.
Baba Oğul Arasında Felakete Dönüşen Anlar
Edinilen bilgilere göre, Hıdırnebi Yaylası’nda tatil amacıyla bulunan polis memuru Ahmet Çavuş, babası Ali Rıza Çavuş ile birlikte ot biçiyordu. Bu esnada dengesini kaybeden Ahmet Çavuş, uçuruma düşerek ağır yaralandı. Oğlunun durumunu gören baba Ali Rıza Çavuş, yardım etmek için aşağıya inmeye çalıştı ancak ne yazık ki o da dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı.
Acil Müdahale Ekipleri Olay Yerinde
Olayın ardından, bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, polis memuru Ahmet Çavuş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Ayağı kırılan baba ise, ekiplerin yoğun çabası sonucunda bulunduğu yerden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Hukuki Süreç Başladı
Hayatını kaybeden Ahmet Çavuş’un cenazesi, savcılığın incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılmış durumda. Bölgedeki bu talihsiz olay, herkesi derin bir üzüntüye boğdu.