AK Parti’den Katılımlar Açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ile Medya Başkanı Faruk Acar, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu’nun partilerine katıldığı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Acar, “Farklı noktalar ve partilerden katılımlar olacağı bilgisini paylaşabilirim” dedi.
24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı Hazırlıkları
Faruk Acar, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan ile birlikte, partinin 24. kuruluş yıl dönümüne yönelik hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu. İnan, programın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen il başkanları, kadın kolları başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla kutlanacağını duyurdu. İnan, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde, 24 yıl içinde Türkiye’nin her alanında önemli hizmetler gerçekleştirdik” diyerek, partiye duyulan güvenin yükseldiğini ifade etti.
AK Parti’nin Büyüme Hikayesi
Öte yandan, Acar, partinin 24 yıllık tarihinin bir “kardeşlik hikayesi” olduğunu vurguladı ve etkinlikte bir belgesel filminin gösterileceğini belirtti. 24. yaş gününe özel değerlendirmeler yapacaklarını aktaran Acar, “AK Parti, sadece bir siyasi oluşum değil, aynı zamanda bir millet hareketidir” diye konuştu.
Özel Bir Kampanya Dönemi Başlıyor
Acar, ayrıca partinin 25. yıl dönümüne hazırlık sürecinin başlangıcına dair bilgi verdi. “Bu süreç, halkın desteğiyle daha da güçlenecek” diyen Acar, hem geçmişteki başarıları hem de geleceğe yönelik projeleri paylaşacaklarını belirtti.
Başkan Çercioğlu İddiaları ve Gelecek Katılımlar
Bir gazetecinin CHP’li Çercioğlu’nun AK Parti’ye katılımı ile ilgili sorusu üzerine Acar, bu konuda kesin bir değerlendirmede bulunmayacaklarını, ancak katılımlar olacağını yinelediklerini dile getirdi. “Yarın yapılacak rozet merasiminde detaylar açıklanacak” diyen Acar, çeşitli partilerden yeni üyelerin katılımının sinyalini verdi.