AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Ali Faik Çamurcu, İl Başkanlığı ile yaşanan sorunlar nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, ilçe taleplerinin dikkate alınmaması ve uyum sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çamurcu, istifasının nedeni olarak Samsun İl Başkanlığı ile yaşanan görüş ayrılıklarını gösterdi.

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Av. Ali Faik Çamurcu, ilçe

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Çamurcu Görevinden İstifa Etti

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı görevini yürüten Av. Ali Faik Çamurcu, partinin il düzeyinde taleplerinin göz ardı edilmesi ve iş birliği ortamının kalmaması nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.

Yaklaşık 8 Aylık Görev Süresinin Ardından İstifa

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, 28 Şubat’ta ilçe başkanlığına atanan ve 2 Kasım tarihlerinde yapılan kongrede delegeler tarafından seçilen Çamurcu, yalnızca sekiz aylık bir görev süresinin ardından istifasını açıkladı. Yazılı bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurduğu istifasında, yaşanan sorunların sebebine dikkat çekti.

İlçenin Talepleri Göz Ardı Edildi

Kendi kişisel bir kırgınlık veya tercihi olmadığını vurgulayan Çamurcu, Samsun İl Başkanlığı ile arasında yaşanan sorunlara dikkat çekti. Açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bu karar, tamamen ilçemizin sahiplendiği taleplerin Samsun İl Başkanlığı tarafından karşılık bulmaması sebebiyle alınmıştır. Vezirköprü’nün hak ettiği hizmetlerin sağlanabilmesi için göstermiş olduğumuz çabaların, il başkanlığı tarafından yeterince dikkate alınmaması ve sürekli ertelenmesi, bir uyumsuzluk ortamı yarattı. Görev sürem boyunca ilçemizin gelişimi için çeşitli hizmetler sunmaya çalıştık, ancak bu çabalarımız yeterince desteklenmedi. Sonuç olarak iş birliği zemini sağlanamadı.”

Çamurcu, “AK Parti, milletin partisi olup, bu yolda çalışmaya devam edecektir” diyerek, teşkilat mensuplarına ve Vezirköprü halkına verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.