Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan Hava Kuvvetleri’nin C130 kargo uçağı fotoğrafı ile şehitlerimize karşı insani ve askeri değerlere aykırı bir tutum sergileyerek çirkin bir mesaj yayınlamasını kınıyoruz.”

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yunanistan Hava Kuvvetleri’nin C130 kargo uçağının paylaştığı fotoğrafı eleştirerek, bu eylemin şehitlere saygısızlık olduğunu belirtti ve ifade edilen çirkin mesajı kınadı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Sert Açıklama**

    AK Parti’nin sözcüsü Ömer Çelik, Yunanistan Hava Kuvvetleri’nin bir C130 kargo uçağının fotoğrafını paylaşarak, şehitlerimize yönelik insanlık dışı ve askeri değerlerden uzak bir mesaj sunduğunu ifade etti. Çelik, bu durumu şiddetle kınadıklarını vurguladı.

    Çirkin Mesajın Kınanması

    Yunanistan’ın tahrik edici tutumlarının kabul edilemez olduğunu belirten Çelik, böyle bir hareketin insanlık hali ile bağdaşmadığını ve şehitlere saygısızlık olarak değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

    Uluslararası Duyarsızlık

    Söz konusu paylaşımın, askeri ve insani değerleri hiçe sayan bir tavır olduğunu söyleyen Çelik, bu tür eylemlerin dostluk ilişkilerine de zarar verebileceğini söyledi. Türk halkının şehitlerine duyduğu saygının ve hassasiyetin asla göz ardı edilemeyeceğini hatırlattı.