Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Milletvekili Dr. Nazım Maviş’ten Türkeli’ye 50 Yataklı Hastane Müjdesi

    AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’taki sağlık yatırımlarına dair bilgiler paylaştı. Türkeli’ye 50 yataklı devlet hastanesi yapılacağını müjdeleyerek ihale sürecinin 1.5 ay içinde başlayacağını belirtti. Ayrıca, bölgedeki sağlık merkezleri projelerinin devam ettiğini ifade etti.

    AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop'taki sağlık yatırımlarına

    **Maviş, Türkeli’ye Yeni Hastane Müjdesi Verdi**

    AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’un sağlık yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Türkeli’ye yapılacak 50 yatak kapasiteli yeni hastanenin müjdesini verdi.

    Türkeli’ye Yeni Bir Devlet Hastanesi Geliyor

    Milletvekili Maviş, Sağlık-Sen Sinop Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Sinop genelinde sağlık yatırımları hakkında bilgi vererek, Türkeli’ye yapılacak hastanenin detaylarına değindi. Türkeli’de 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek 50 yatak kapasiteli devlet hastanesinin ihalesinin, 1 buçuk ay içinde yapılacağını vurguladı. Maviş, “Durağan, Sinop, Ayancık ve Erfelek Devlet Hastanelerimizi tamamladık. Sıra Türkeli’de. Bu hastanenin ihalesine kısa süre içerisinde çıkacağız.” dedi.

    Yerel Sağlık İnşaatlarında İlerleyiş Devam Ediyor

    ADA Mahallesi’nde inşaatı devam eden Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı merkezi hakkında da bilgi veren Maviş, “Gelincik Mahallesi’nde sağlık merkezleri yapmak için gereken yer tahsisi sorununu çözüme kavuşturduğumuzda, bu bölgeye de sağlık tesisleri kazandıracağız.” ifadesinde bulundu.

    Maviş, ayrıca, “Bu yıl içerisinde Ayancık Devlet Hastanemizin yıkımını gerçekleştireceğiz ve yerine aynı şekilde Aile Sağlığı, Toplum Sağlığı ve 112 Merkezimizi inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

    Boyabat’taki MR Cihazı ile Sağlık Hizmetleri Genişliyor

    Boyabat’ta kurulan yeni MR cihazının bölge için önemli bir avantaj sağladığını belirtilen Maviş, “MR hizmeti daha önce yalnızca Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde mevcuttu. Boyabat’a kurulan bu cihaz, vatandaşların yoğun taleplerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye başladı.” ifadelerini kullandı.

    Maviş, bu yeni gelişmelerle birlikte sağlık hizmetlerinin daha erişilebilir hale geleceğini vurguladı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı