Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Kütahya Merkez İlçesi, 29 bin 868. Üyesi Hüseyin Kıyak ile Güçleniyor!

    AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal, partiye katılan 29,868. üye Hüseyin Kıyak’ı tanıtarak, yeni katılımlarla güçlenmeye devam ettiklerini duyurdu. Teşkilatın büyümesiyle, hedeflerine daha güçlü bir şekilde ilerleyeceklerini belirtti.

    AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal, partiye katılan

    AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal, yeni üye katılımları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Afşarünal, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’nın 29 bin 868. üyesinin Hüseyin Kıyak olduğunu açıkladı.

    Yeni üyeler ile birlikte daha da güçlendiğini ifade eden Afşarünal, “Partimize katılan her yeni birey bizim için oldukça kıymetli. Hüseyin Kıyak’ı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz ve hep birlikte güçlü bir şekilde ilerleyeceğimizi belirtiyoruz” şeklinde konuştu.

    AK Parti Kütahya teşkilatı, üye alma çalışmalarına hızla devam ederken, bu yeni katılımların teşkilatın büyümesine katkı sağladığı bildirildi.