AK Parti Kütahya Merkez Teşkilatında Yeni Gelişmeler
AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşarünal, teşkilatlarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Afşarünal, Kütahya’daki mevcut sorunları sürekli olarak takip ettiklerini vurguladı.
Üye Sayısında Önemli Artış
İl merkezi ve ilçelerde partiye olan ilginin her geçen gün arttığını dile getiren Afşarünal, “Üye sayımız 30 bine ulaşmak üzere. 30 bininci üyemiz için özel bir sürpriz planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Afşarünal, teşkilatın güçlü bir uyum içerisinde çalıştığını ve 2028’de gerçekleştirilecek seçimlerde Kütahya’dan güçlü bir destek almak için hazırlandıklarını belirtti.
Sahada Aktif Çalışmalar
İl genelindeki AK Parti üye sayısının 74 bine ulaştığını ifade eden Afşarünal, bu artışın teşkilatın sahadaki etkin çalışmalarının bir göstergesi olduğunu kaydetti.