Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    AK Parti Kayseri Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

    AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Kayseri’de Teşkilat Akademisi Eğitim Programı düzenleyerek teşkilat mensuplarının bilgi ve iletişim becerilerini artırmayı amaçladı. Erol Kaya, Ferhat Murat, Turgay Yerlikaya ve Senai Demirci gibi isimlerin katkıda bulunduğu programda, AK Parti’nin sürekli gelişim vurgulandı. Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, eğitimlerin önemine dikkat çekti.

    AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Kayseri'de Teşkilat

    AK Parti Kayseri’de Teşkilat Akademisi Eğitim Programı Düzenlendi

    AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Kayseri Eğitim Programı, yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.

    Programın amacı, teşkilat mensuplarının bilgi birikimini artırmak ve iletişim becerilerini geliştirmek olarak belirlendi. Yerel yönetim tecrübeleri, siyasal iletişim, teşkilat çalışmaları ve değerler eğitimi gibi birçok önemli konuların işlendiği eğitimde, AK Parti’nin önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Yarınlar İçin Teşkilat” konulu konuşmayı yaptı. Ayrıca sırasıyla gazeteci Ferhat Murat “Sıkça Sorulan Sorular”, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Turgay Yerlikaya “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” ve Psikoterapist Senai Demirci “AK Değerler” üzerine etkileyici sunumlar gerçekleştirdi. Programa katılanlar arasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile birçok ilçe başkanı bulunuyordu.

    Eğitimlerin Önemi Vurgulandı

    Eğitim programında söz alan İl Başkanı Okandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon doğrultusunda teşkilatların sürekli öğrenen ve dinamik olması gerektiğini vurguladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Büyükkılıç ise, teşkilatların aktif, bilgili ve donanımlı hale gelmesinin zaruriyetine dikkat çekerek, “Partimiz, teşkilatlarımızın diri ve bilgi dolu olmasını sağlamak amacıyla bu gibi anlamlı çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalar, aile anlayışımız çerçevesinde sürdürülmektedir” ifadelerini kullandı. Eğitimlerin, AK Parti’nin sahadaki etkinliğini ve kurumsal kapasitesini artırmak hedefi taşıdığı belirtildi.

    AK Parti, bir yandan halkla olan bağını güçlendirirken, diğer yandan kendi kadrolarını sürekli olarak bilinçlendirme çalışmalarına devam etmektedir.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı