Bakan Uraloğlu: 'Isparta'da Harika Projeler Gerçekleşiyor'
Bakan Uraloğlu: 'Isparta'da Harika Projeler Gerçekleşiyor'
İçeriği Görüntüle

AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevilay Tuncer, Uşak'ta düzenlenen ‘Vefa İftarı' programında önemli açıklamalarda bulundu. Tuncer, CHP'nin Türkiye'nin büyümesine dair söylemlerine eleştirilerde bulunarak, ‘Bugün CHP'ye baktığımızda Türkiye'nin büyümesini konuşan bir siyaset değil, Türkiye'nin başarılarını küçümseyen bir siyaset görüyoruz.' dedi.

Türkiye'nin savunma sanayiindeki gelişmelere de dikkat çeken Tuncer, ‘Onlar, Türkiye'nin savunma sanayisindeki atılımlarını, şehirlerimizde yapılan yatırımları, milletimizin ortaya koyduğu iradeyi görmezden geliyorlar. Bugün Türkiye, kendi İHA'sını, SİHA'sını üreten, göklerde kendi mühendislerinin imzasını taşıyan teknolojilerle var olan güçlü bir ülkedir.' şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İHA ve SİHA deneme uçuşları ile ilgili eleştirilerine de değinen Tuncer, ‘Milletimizin güvenliği için yapılan bir çalışmaya böyle yaklaşan bir zihniyete bizler çok karşıyız.' ifadelerini kullandı. Tuncer, Türkiye'nin güçlü bir savunma sanayisine sahip olduğunu ve bu durumun milletin geleceğini koruyabilmesi için önemli olduğunu belirtti.

Tuncer, AK Parti'nin milletin önünü açmak için çalıştığını vurgulayarak, ‘Onlar eski Türkiye'nin alışkanlıklarını savunurken, biz Türkiye Yüzyıl'ını inşa ediyoruz. Bugün Türkiye artık bölgesinde söz sahibi, dünyada dikkate alınan çok güçlü bir ülkedir.' dedi.

Programda, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş, Fahrettin Tuğrul ve AK Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar da konuşmalar yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı