AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak’tan Sert Eleştiriler
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tutumunu sert bir şekilde eleştirdi. Albayrak, ÇED raporu onaylı olan Nadir Toprak Elementi Tesisi için yaşanan engellemeleri vurgulayarak, CHP’nin ikiyüzlü ve engelleyici zihniyetinin tekrar ortaya çıktığını ifade etti.
CHP’nin Engelleyici Zihniyeti
Albayrak, “Eskişehir’de CHP’nin iki yüzlü ve engelci tavrı bir kez daha gözler önüne serildi. Yıllardır bu zihniyet, halkımızın refahını hedefleyen projelere karşı durmaya çalışıyor. Beylikova’da hayata geçirmeye çalıştığımız Nadir Toprak Elementleri Tesisi’ni bile sekteye uğratmaya çalışıyorlar” açıklamasında bulundu. Bu durumu belgeleyen resmi evraklara dikkat çeken Albayrak, CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hamlelerini eleştirerek, “Nadir Toprak Elementi Tesisi’nin ÇED raporu olumlu; tüm bilimsel süreç tamam, fakat bu zihniyet hala durumu engellemeye çalışıyor” dedi.
CHP’nin İki Yüzlülüğü
Albayrak, “Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı, Beylikova’da sözde bir heyetle gelip fotoğraf vermektedir. Aynı zamanda ‘Neden maden işletmiyorsunuz?’ diye sorarak toplumun zekasıyla alay eder bir tavır sergiliyorlar. Bu durum sadece ikiyüzlülük değil, aynı zamanda milletimize hakarettir” dedi.
Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bakanlar, milletvekilleri ve tüm AK Parti kadrolarıyla birlikte çalışmalara devam edeceklerini belirterek, “Bu iki yüzlüler, milletimizin gözünün içine baka baka yalan söylemenin bedelini elbet ödeyecekler” ifadelerini kullandı.
AK PARTİ ESKİŞEHİR BAŞKANI GÜRHAN ALBAYRAK, “NADİR TOPRAK ELEMENTİ TESİSİ İÇİN ÇED RAPORU OLUMLU, BİLİMSEL SÜREÇ VE BUNUN GİBİ HER ŞEY TAMAM AMA BUNLAR HALA ‘DAVA AÇALIM DA DURDURALIM’ ZİHNİYETİNDE” DEDİ.