Anne Şahinaz Özcan’ın Umut Dolu Mesajı
PKK’nın silah bırakmasını memnuniyetle karşılayan anne Şahinaz Özcan, “PKK silah bıraktı, çok şükür barış oldu. Barış sürecinden çok memnun olduk” dedi.
Çocuklarını Bekleyen Ailelerin Eylemi
Muş’ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde eylemlerine devam ediyor. Her hafta çarşamba günü DEM Parti binası önünde bir araya gelen aileler, evlatlarına kavuşacakları günü umutla bekliyor. PKK’nın silah bırakmasını ve “Terörsüz Türkiye” sürecini memnuniyetle karşılayan aileler, eylem boyunca fotoğraflarını taşıdıkları çocuklarına “teslim ol” çağrısında bulundu.
Naciye Sönmezyıldız’dan Cumhurbaşkanı’na Teşekkür
Anne Naciye Sönmezyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Onun elini öpüyorum. Vallahi çok memnun olduk. Vallahi şimdi biz heyecandan televizyon, haberler, her şeyi de dikkatle izliyoruz” ifadelerini kullandı.
Gelin Teslim Olun Çağrısı
Oğluna seslenen Sönmezyıldız, “Gelin teslim olun. Toprağınıza dönün, Türkiye’ye gelin, devlet sizin arkanızdadır. Her şey düzelmiş, her şey de güzel olmuş. Çok şükür. Biz de memnun olduk” diyerek umut dolu mesajını iletti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
PKK’NIN SİLAH BIRAKMASINI MEMNUNİYETLE KARŞILAYAN ANNE ŞAHİNAZ ÖZCAN, “PKK SİLAH BIRAKTI, ÇOK ŞÜKÜR BARIŞ OLDU. BARIŞ SÜRECİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUK”
PKK’NIN SİLAH BIRAKMASINI MEMNUNİYETLE KARŞILAYAN ANNE ŞAHİNAZ ÖZCAN, “PKK SİLAH BIRAKTI, ÇOK ŞÜKÜR BARIŞ OLDU. BARIŞ SÜRECİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUK”