**Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Erzincan’da Ziyaretlerde Bulunacak**
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 14 Haziran tarihli Cumartesi günü bazı önemli ziyaretler gerçekleştirmek ve çeşitli toplantılara katılmak amacıyla Erzincan’a gelecek.
**Ziyaret Programı**
Bakan Göktaş, sabah saat 10.30’da Erzincan Valiliği’ni ziyaret ederek programına başlayacak. Bu ziyaretin ardından, Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek yerel yöneticilerle bir araya gelecek. Ak Parti İl Başkanlığı’nda ise partililerle buluşacak olan Bakan Göktaş, programının ilerleyen saatlerinde bakanlığa bağlı bazı kuruluşlara da ziyarette bulunmayı planlıyor.
**Spor Kulübünün Açılışı**
Ziyaretler kapsamında, Değer Erzincan Spor Kulübü’nün açılış programına da katılacak olan Bakan, spor camiası ile bir araya geleceği bu etkinlikte yerel sporun gelişimine dair görüş alışverişinde bulunmayı hedefliyor.