Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aile Bireyleri Arasındaki Bağları Güçlendirmek İçin Badminton Turnuvası Düzenleniyor

    Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Aileler Yılı” ilanından dolayı 15-16 Şubat’ta ödüllü “Aileler Arası Badminton Turnuvası” düzenleyecek. Aile üyelerinin katılacağı etkinlik, Yakınca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Başvurular 12 Şubat’a kadar alınacak.

    Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Aileler Yılı" ilanından dolayı

    Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Aileler Yılı” olarak belirlediği 2025 yılı çerçevesinde, aile içi ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik olarak ödüllü “Aileler Arası Badminton Turnuvası” düzenliyor. 15-16 Şubat 2025 tarihlerinde Yakınca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek bu etkinlikte, aile ekipleri kıyasıya yarışacak.

    Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de destek sağlamaktadır. Bu müsabakalarda, eşler ve anne-baba-çocuk gibi farklı aile gruplarının yanı sıra dede-torun çiftlerinin de katılması öngörülmektedir. Turnuvanın renkli ve hareketli anlara sahne olması bekleniyor.

    Turnuvaya katılmak isteyen aileler, 12 Şubat 2025 Çarşamba gününe kadar mesai saatleri içinde Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın 4. katındaki Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurarak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Daha fazla bilgi almak isteyenler, 444 8 910 numaralı Yeşilyurt Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden iletişime geçebilirler.