Ahmet Oğuz: “Kornerdeki şutum asist oldu, bu beni mutlu etti”

Editör
1 Min Read

Kocaelispor’da Ahmet Oğuz’un Açıklamaları

Kocaelispor’un kaptanı Ahmet Oğuz, Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, “Kornerde şut çekmeyi denedim, ama sonuç olarak bir asist çıkardım. Bu durumdan dolayı mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Kocaelispor, Gençlerbirliği’ni Mağlup Etti

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Kocaelispor, kendi sahasında Gençlerbirliği’ni 1-0’lık skorla geçti. Maç sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında Ahmet Oğuz, 6 hafta önce teknik direktörlerinin kendilerine “Bir daha yenilmeyeceksiniz” yönünde uyarıda bulunduğunu hatırlatarak, “Bu öğüt üzerine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabaladık. Takımımıza ne kadar sahip çıkabiliyorsak, güç ve efor koymak için çalışıyoruz ve bu çabalarımızın meyvelerini alıyoruz. İnşallah bu çizgimizi koruyarak devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Oğuz’un Maç Performansı

Bugünkü mücadele hakkında da görüşlerini dile getiren Oğuz, “Zirveye erişmek için savaştım. Elimden gelen her şeyi sahaya yansıttım. Kornerden şut denedim ama asist olarak sonuçlandı. Bu durum beni mutlu etti” dedi.

Kocaelisporlu futbolcu, tarhlarında önemli bir dönüm noktası olan bu galibiyetin takım üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu vurguladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış