Ağrı’da Top Peşinde Koşan 10 Yaşındaki Çocuk, Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Ağrı’da 10 yaşındaki M.A.Ö., topunu almak için yola çıktığı sırada İ.Ö. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay sonrası sürücü gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Aile ve komşuları büyük üzüntü içinde.

Ağrı’da 10 yaşındaki M.A.Ö., topunu almak için yola çıktığı sırada

Ağrı’da, topunu almak için yola çıkan 10 yaşındaki bir çocuk, otomobil çarpması sonucunda yaşamını yitirdi.

Kaza, dün şehir merkezinde bulunan çevre yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İ.Ö. isimli sürücünün yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen otomobil, sokakta top oynayan M.A.Ö. (10) adındaki çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen çocuk, ağır yaralanarak olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahalesini beklemeye başladı. Yaralı çocuk, ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine rağmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan sonra sürücü İ.Ö., polis tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. M.A.Ö.’nün hayatını kaybetmesi, ailesi ve çevresindeki komşular arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.