Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ağrı’da “Okulum Beni Bekler Projesi” İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

    Ağrı Valisi Mustafa Koç başkanlığında, Neslihan Gül Koç ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in katılımıyla “Okulum Beni Bekler Projesi” değerlendirme toplantısı yapıldı. Proje, devamsız öğrencilerin sorunlarını ele alarak eğitimdeki engelleri aşmayı hedefliyor.

    Ağrı Valisi Mustafa Koç başkanlığında, Neslihan Gül Koç ve İl

    Ağrı ilinde gerçekleştirilen “Okulum Beni Bekler Projesi” değerlendirme toplantısı, Vali Mustafa Koç’un başkanlığında, Neslihan Gül Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve ilgili birimlerin katılımıyla yapıldı.

    Ağrı Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı üzerine yoğunlaşarak, sürekli devamsızlık problemi yaşayan öğrencilerin durumunu masaya yatırdı.

    Toplantıda, devamsızlık yaşayan öğrencilerin eğitim süreçlerine daha etkili bir biçimde dahil olabilmeleri için gerekli önlemlerin alınmasının gerekliliği üzerinde duruldu. Projenin amacı, öğrencilere yönelik eğitim alanındaki engelleri aşmak ve akademik başarılarını artırmak olarak belirlendi.

    Vali Mustafa Koç, eğitim kalitesinin yükseltilmesi için yürütülen çalışmaların önemini vurgulayarak, benzer projelerin hayata geçirilmeye devam edeceğini dile getirdi.