Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ağrı’da Jandarma, Uluslararası Yollardan Gelen TIR’larda Metamfetamin Ele Geçirdi

    Ağrı’da jandarma, uluslararası yollardan gelen TIR’larda 2 kilo 698 gram sıvı ve 7 kilo 876 gram kristal metamfetamin buldu. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

    Ağrı'da jandarma, uluslararası yollardan gelen TIR'larda 2 kilo 698 gram

    Ağrı’da Jandarmadan Büyük Uyuşturucu Operasyonu

    Ağrı’daki jandarma birimleri, uluslararası yollardan ülkeye giren TIR’larda önemli miktarda metamfetamin buldu.

    TIRlarda Yapılan Arama Sonuç Verdi

    Ağrı İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uluslararası yollarla giriş yapan iki şüpheliyi izlemeye aldı. Yapılan incelemeler neticesinde, bu şüphelilere ait TIR’ların çekici ve dorselerinde gerçekleştirilen aramalar sırasında, 2 kilo 698 gram sıvı metamfetamin ile 7 kilo 876 gram kristal metamfetamin ele geçirildi.

    Gözaltılar ve Adli Süreç

    Bu olay sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve işlemleri için adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların, toplum güvenliğini sağlama yönünde devam edeceği belirtildi.