Ağrı’da Düzenlenen Voleybol Turnuvasında Şampiyonluk Ağrı Adalet’in Oldu

Ağrı’da gerçekleştirilen büyük voleybol turnuvası, 50 takımın katılımıyla sona erdi. Finalde Ağrı Adalet, Eleşkirt Gençlerbirliği’ni yenerek şampiyon oldu. Fair-play vurgusu yapılan organizasyonda, ödül töreniyle katılımcılara teşekkür edildi.

Ağrı'da gerçekleştirilen büyük voleybol turnuvası, 50 takımın katılımıyla sona erdi.

Ağrı’da düzenlenen büyük voleybol turnuvası, 50 ekipten 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşti ve final mücadelesinin ardından sona erdi. Şampiyonluk unvanını kazanmak için sahaya çıkan Ağrı Adalet, finalde Eleşkirt Gençlerbirliği’ni yenerek birinci oldu.

Turnuvanın her aşamasında fair-play prensiplerine sadık kalındı ve sporun kardeşlik, centilmenlik gibi değerleri ön planda tutuldu. Finale gelen sporseverler, müthiş bir rekabet sergileyen takımlara büyük ilgi gösterdi.

Turnuvanın kapanış etkinliğinde, Ağrı Adalet takımına şampiyonluk kupası sunuldu. Ayrıca, organizasyona katkı sağlayan tüm sporcular, teknik kadrolar ve destek veren kişilere teşekkür edildi.