Ağrı’da Arazi Anlaşmazlığı Nedeniyle Çıkan Kavga Polis Tarafından Sonlandırıldı

1 Min Read

**Ağrı’da Kavga Olayı Poli Ekiplerince Sonlandırıldı**

Ağrı’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen kavga, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesiyle sona erdi. Olay, 6 kişi arasında yaşandı ve kavganın sebebi arazi anlaşmazlığı olarak belirlendi.

**Polis Ekiplerinin Müdahalesi ve Gözaltılar**

İhbar alır almaz olay yerine yönlenen polis ekipleri, kavgaya karışanlardan 4’ünü yakaladı. Diğer 2 kişinin ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Yaralıların durumuyla ilgili bilgi verilmezken, yakalanan 4 kişiden birinin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı, 3 kişinin ise gözaltında tutulduğu bildirildi.

**Adli Süreç Devam Ediyor**

Olayla ilgili adli işlemlerin sürdüğü belirtildi. Kavganın sebebi hakkında yapılan araştırmalar devam ederken, bu tür olayların önlenmesi için güvenlik güçlerinin önlemlerini artırdığı kaydedildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version