Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ağrı’da Adliye Yakınında Çıkan Silahlı Kavga Sonrası 4 Gözaltı, 2 Şüpheli Tutuklandı

    Ağrı’daki adliye yakınlarında 2 Ekim’de meydana gelen silahlı kavga sonrasında gözaltına alınan 4 kişiden C.Y. ve S.Y., tutuklanırken, C.Y. ve B.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Ağrı'daki adliye yakınlarında 2 Ekim'de meydana gelen silahlı kavga sonrasında

    Ağrı’da Silahlı Kavga: 4 Gözaltı, 2 Tutuklama

    Ağrı’da, 2 Ekim tarihinde adliyeye yakın bir bölgede husumetli iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, güvenlik güçleri hızlı bir müdahalede bulundu. Olayla alakalı olarak, 4 şüpheli gözaltına alındı.

    Olayın Detayları ve Yakalanan Şüpheliler

    Husumetli gruplar arasında gerçekleşen silahlı çatışma sonrası, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayın faillerini belirlemek için kapsamlı bir araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde C.Y., B.Y., S.Y. ve C.Y. isimli dört şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

    Tutuklama ve Serbest Bırakılma Kararları

    Gözaltına alınan dört kişiden iki isim, C.Y. ve S.Y., mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer iki kişi, C.Y. ve B.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.