**Ağrı’da 14 Yaşındaki Çocuk, Üç Genç Tarafından Şiddete Uğradı**
Ağrı’da 14 yaşında bir çocuk, 17 yaşındaki üç kişi tarafından vahşice dövüldü. Yüzü tanınmaz hale gelen bu çocuğun ailesi, benzeri bir olayın bir daha yaşanmaması için yetkililerden yardım bekliyor.
**İşyerinden Görülen Korkunç Olay**
Olay, geçen Cuma günü meydana geldi. A.E. isimli 14 yaşındaki genç, Y.A. adlı bir genç tarafından konuşmak üzere tenha bir yere davet edildi. Ancak, Y.A. aslında A.E.’yi, önceden planlamış olduğu üç 17 yaşındaki gencin yanına götüren bir tuzak kurmuştu. Orada, A.E. ağır bir şekilde dövüldü. Çocuk, aldığı darbeler sonucu yüzü tanınmayacak şekle gelirken, aynı zamanda geçici hafıza kaybı da yaşadı.
**Tehditler ve Korku Dolu Anlar**
A.E., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Ramazan ayında annemle tatile gitmiştik ve orada bir saat almıştık. Ancak D.B. adlı kişinin bu saati benden istemesiyle olaylar gelişti. Saatin benden alınması sonrasında evin önünde küfürlü bir şekilde beni tehdit etti. Olaylar sonrasında polise başvurduk ve şikayetçi olduk. Ancak, olaydan sonra Y.A.’nın beni ormana çağırmasıyla her şey daha kötüye gitti.” A.E ayrıca, saldırganın bıçağı çıkartarak kendisine tehditlerde bulunduğunu belirtti.
**Ailenin Korkusu ve Tepkisi**
Aysu B., oğlunu hedef alan çocukların suç geçmişinin kabarık olduğunu ifade etti. Oğlu hastaneye götürülürken yaşadıkları korkunç durumu aktaran Aysu B., “Oğlumun burnunda birçok kırık var ve iç kanama riski var. Devlet hastanesi, 18 yaşından küçük olduğu için bazı müdahalelerin yapılamayacağını söyledi,” diyerek yaşadığı çaresizliği dile getirdi.
Aile, saldırganların hala serbest olduğunu ifade ederek, “Oğlumun can güvenliği tehdit altında. Bu olayın bir an önce etkili bir şekilde soruşturulmasını istiyoruz,” şeklinde konuştu. Şimdilik hem çalışmak hem de oğluna bakmak zorunda kalan Aysu B., zor bir dönem geçirdiklerini belirtti. Oğlunun okul hayatının durma noktasına geldiğini ve ailenin ağır bir yük altında bulunduğunu dile getirdi.
Olayın, önceden planlanmış bir saldırı olduğu izlenimini yarattığını belirten aile, yetkililerden acilen çözüm bekliyor.
AĞRI’DA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 17 YAŞINDAKİ 3 KİŞİ TARAFINDAN TENHA BİR YERDE ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ.