Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü ile bir araya geldi

1 Min Read

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kütüphane Haftası’na özel etkinlikler çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Altun ve ekibini makamında ağırladı.
Ziyaret sırasında Vali Koç, şehirdeki kütüphaneler ve kültürel etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunarak, kütüphanelerin toplumsal bilgiye ulaşmada kritik bir işlev gördüğünü ifade etti.
Okuma alışkanlığının çocuk yaşlardan itibaren yaygınlaştırılması gerektiğini dile getiren Vali Koç, “Kütüphaneler, bireylerin gelişimine en çok katkı sağlayan kurumlardandır. Gençlerin kitaplarla buluşmasını sağlamak ve onları araştırma ile öğrenmeye yönlendirmek, hepimizin üzerine düşen bir sorumluluktur.” şeklinde konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Altun, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Koç’a bilgi vererek, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version