Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder’in Trafik İstişaresi
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, yeni görevine başladıktan sonra kentin trafik sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için harekete geçti. Sahada aktif şekilde çalışmalara katılan Önder, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Trafik Denetimleriyle Yoğunluk Azaltılacak
Şehir merkezindeki trafik sıkışıklığını gidermek amacıyla, trafik ekipleri ile birlikte denetimler gerçekleştiren Önder, kentin en işlek bölgelerinde incelemelerde bulundu. Bu süreçte, esnafın ve vatandaşların düşüncelerini dinleyerek trafik düzeni ve sürücü alışkanlıkları hakkında değerli bilgiler aldı.
Önder, şehirdeki araç yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, sorunların çözümü için ilgili birimlerle işbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdi. This is a step toward a more organized and safe traffic flow in Ağrı.