Afyonkarahisar’da Yangın Korkusu: Karaadilli Beldesi’ndeki Olay Kontrol Altına Alındı

1 Min Read

Şuhut’ta Ev Yangını Kontrol Altına Alındı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde meydana gelen bir ev yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı. Edinilen bilgilere göre, Armutlu mevkiinde bulunan bir evde aniden yangın beliriverdi. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar, durumu derhal itfaiye ve jandarma ekiplerine iletti. Olay yerine hemen intikal eden Karaadilli ve Şuhut Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevlerin çevredeki diğer yapılar üzerine sıçramasının önüne geçti.

Ekiplerin yoğun çabaları ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak evde maddi anlamda hasar oluştu. Yangının nedenine dair jandarma ekipleri tarafından detaylı incelemeler sürdürülüyor.

Yangın sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı belirtildi. Olay, belde sakinlerinde kısa süreli bir paniğe yol açtı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version