Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Polis Denetimlerinde Aranan 10 Kişi Yakalandı, Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

Afyonkarahisar’da yapılan denetimlerde 26 aranan kişi yakalanırken, uyuşturucu ve silah türünden çeşitli maddeler ele geçirildi. 10 bin 802 birey ve 2 bin 800 araç sorgulandı; toplamda 608 bin TL cezai işlem uygulandı.

Afyonkarahisar'da yapılan denetimlerde 26 aranan kişi yakalanırken, uyuşturucu ve silah

**Afyonkarahisar’da Güvenlik Denetimlerinde Önemli Başarı**

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen güvenlik denetimlerinde, çeşitli suçlardan aranan toplamda 26 kişi yakalandı. Son bir hafta içinde yapılan uygulamalarda ayrıca farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

**Denetimlerin Ayrıntıları**

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, denetimlerin 20-27 Ekim tarihleri arasında yapıldığı bilgisi verildi. Açıklamada, yapılan işlemlerle ilgili şu bilgilere yer verildi: “Denetim esnasında toplam 10 bin 802 kişi ve 2 bin 800 araç sorgulandı. Elde edilen sonuçlar arasında 4 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi, 53 bıçak, 28 sentetik uyuşturucu hap, 7,3 gram uyuşturucu madde ve 5 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete bulunmaktadır.”

**Para Cezası Uygulamaları**

Ayrıca yapılan denetimler sonucunda toplam 79 kişiye 224 bin 561 TL idari para cezası kesilirken, 56 araç sürücüsüne ise 384 bin 458 TL ceza uygulandı. Bu denetimlerin, Afyonkarahisar’da güvenliğin artırılması ve suç oranlarının düşürülmesi adına önemli katkı sağladığı belirtiliyor. Yetkililer, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla bu tür uygulamaların devam edeceğini vurguladı.