Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Muhtar Ayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Öğretmenleri Unutmadı

    Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi Kaymaz Mahallesi Muhtarı Mustafa Raşit Ayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mahalledeki okullarda çalışan öğretmenleri ziyaret ederek plaket takdim etti. Ayar, öğretmenleri onurlandırarak, meslekten ayrılan ve şehit olan öğretmenleri de andı. Öğretmenler, Muhtar Ayar’a bu nazik jesti için teşekkür etti.

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Kaymaz Mahallesi Muhtarı Mustafa Raşit Ayar, 24

    Afyonkarahisar’da Öğretmenler Günü Kutlaması

    Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle muhtar, Kaymaz Mahallesi’ndeki okullardaki öğretmenleri ziyaret etti ve onlara plaket takdim etti.

    Muhtar Ayar’dan Anlamlı Ziyaret

    Kaymaz Mahallesi Muhtarı Mustafa Raşit Ayar, Öğretmenler Günü sebebiyle mahalledeki eğitim kurumlarını dolaşarak öğretmenleri onurlandırdı. Gerçekleştirilen ziyarette öğretmenlere plaket ve hediyeler vererek onların özel günlerini kutladı. Muhtar Ayar, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Bu özel günde mahallemizdeki üç okulda görevli öğretmenlerimizi unutmamak için buradayız. Kaymaz Mahallesi’nde yaşayan öğretmen olmasalar da, burada görev yapan tüm öğretmenlere minnetimizi göstermek istedik. ‘Yarım elma gönül alma’ diyerek hediyelerimizi takdim ettik. Dünyanın en yüce mesleğini icra eden öğretmenlerimize, aramızdan ayrılan ve şehit düşen öğretmenlerimize de bu vesileyle selamlarımızı iletiyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

    Öğretmenlerden Teşekkür

    Gerçekleşen bu anlamlı günde öğretmenler, Muhtar Ayar’ın gösterdiği bu nazik davranış için kendisine teşekkürlerini ilettiler.