Afyonkarahisar’da Mevsimsel İklimlendirme İle Uyuşturucu Üreten İki Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde G.E.Ö. ve A.A. isimli şahıslara ait evde yapılan baskında, 1 kilo 407 gram esrar, 297 uyuşturucu hap ve ruhsatsız av tüfeği bulundu. Şahıslar, yasadışı kenevir ekimi yaparken yakalandı ve 19 bin 593 TL para cezası kesildi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde G.E.Ö. ve A.A. isimli şahıslara ait evde

Afyonkarahisar’da, evlerinde mevsimsel iklimlendirme sistemi kurarak kenevir yetiştiren iki kişi, jandarma ekipleri tarafından 1 kilo 407 gram esrar ile 297 uyuşturucu hap ile yakalandı.

Emirdağ ilçesinde gerçekleşen olayda, G.E.Ö. ve A.A. isimli şahıslara ait ikametlerde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ve uyuşturucu madde kullanıldığına dair ihbar alındı. Bu bilgiler doğrultusunda, jandarma ekipleri şahısların evlerine baskın gerçekleştirdi. Yapılan aramada, mevsimsel iklimlendirme sistemi, 63 kök kenevir bitkisi, 32 gram kenevir tohumu ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.

Şahıslar gözaltına alınırken, ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlamasıyla 19 bin 593 TL para cezası uygulanacağı öğrenildi.