Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Kamu Hizmetlerinin Kalitesini Artırmaya Yönelik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar’da, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın liderliğinde kamu hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı. Vali yardımcılarıyla mevcut çalışmalar üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar’da, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın liderliğinde kamu hizmetlerinin

Afyonkarahisar’da Kamu Hizmetleri Üzerine Değerlendirme Toplantısı

Afyonkarahisar’da, kamu hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Katılan İsimler

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın liderliğinde düzenlenen bu haftalık değerlendirme toplantısına, Vali Yardımcıları Celil Ateşoğlu, Yalçın Sezgin ve İhsan Ayrancı ile birlikte Vali Yardımcısı Vekilleri Ali Arıkan ve Bedir Deveci de katıldı.

Toplantıda, kentteki resmi kuruluşların işleyişi ve yürütülen projelerin sonuçları detaylı bir şekilde incelendi. Kamu hizmetlerinin etkinliğinin artırılması ve mevcut çalışmaların daha verimli hale getirilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür toplantıların, kamu hizmetlerinin kalitesini artırma hedefi doğrultusunda önem taşıdığı belirtildi.