Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Jandarma, sahte alkol üretimi yapan bir şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesindeki Akkoyunlu köyünde A.K. isimli şahsın sahte alkol üretimi yaptığı tespit edildi. Jandarma’nın düzenlediği operasyonda ruhsatsız silahlar, uyuşturucu ve alkol üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirilirken, A.K. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

    Afyonkarahisar'ın Başmakçı ilçesindeki Akkoyunlu köyünde A.K. isimli şahsın sahte alkol

    Başmakçı’da Sahte Alkol Üretimi Operasyonu

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Başmakçı ilçesinde bulunan Akkoyunlu köyünde gerçekleştirdiği operasyonda, sahte alkol imal eden bir şahsı yakaladı.

    Jandarma ekipleri, köyde yaşayan A.K. isimli bireyin, kaçak alkol üretip sattığına dair istihbarat elde etti ve bu doğrultuda adli mercilerden arama izni aldı. Ardından, şüphelinin ikametgâhına yapılan baskında, sahte alkol üretiminde kullanılan çeşitli ekipmanların yanı sıra ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.

    Yapılan Aramalarda Neler Bulundu?

    Gerçekleştirilen operasyonda, etil alkol ve alkol üretim setlerinin yanı sıra bir ruhsatsız tabanca, beş adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda tabanca mermisi ve av tüfeği kartuşu bulundu. Ayrıca, bir hassas terazi, belirli bir miktarda esrar ve uyuşturucu kullanımı için hazırlanmış aparatların da aramalar sırasında ele geçirildiği bildirildi.

    Şüpheli A.K. gözaltına alındı ve konu hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.