Afyonkarahisar’da Yıl Sonu Sergisi Coşkusu
Afyonkarahisar’da Harezmi Eğitim Modeli kapsamında gerçekleştirilen yıl sonu sergisi, İbrahim Evren Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde büyük bir coşkuyla yapıldı.
Afyonkarahisar genelinden katılan 11 okuldan 36 danışman öğretmen ile birlikte 45 öğrencinin yer aldığı etkinlikte, öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları projeleri büyük bir gururla sundular. Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Lisesi’nin öğretmeni Hüseyin Volkan Söker’in desteğiyle sahnelenen müzik dinletisi, etkinliğe ayrı bir canlılık kattı.
Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, yaptığı konuşmada, öğretmenlerin ve öğrencilerin göstermiş olduğu özverili çalışmaların altını çizerken, öğrencilere katılım sertifikalarını ve emek veren öğretmenlere teşekkür belgelerini takdim etti. Dinçgez, Harezmi Eğitim Modeli’nin yalnızca bilgi aktarımını sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda bu bilgiyi beceriye dönüştürmeye ve üretmeye teşvik ettiğini belirtti. Sergilenen projelerin bu felsefenin en güzel örnekleri olduğunu ifade etti.
Etkinlik, gelecekte umutla ilerleyen gençler ile onları destekleyen öğretmenlerin alkışları eşliğinde sona erdi.