Afyonkarahisar’da FETÖ’ye yönelik operasyonda, biri kamu görevlisi iki kişi yakalandı

Editör
1 Dakika Okuma

Afyonkarahisar’da FETÖ Operasyonu: İki Şahıs Gözaltına Alındı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonda, bir aktif kamu görevlisi olmak üzere toplam iki kişi yakalandı.

Olayla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aranan şahısları tespit etmek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, FETÖ’nün sözde öğrenci yapılanmaları ile bağlantılı olduğu saptanan ve Bylock programını kullandığı bildirilen A.C. ismindeki şahıs ile örgütün emniyet mahrem yapılanmasında görev alan kamu personeli A.S.Z. isimli kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, adli süreçlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. İşlemlerinin ardından yapılan değerlendirmede, her iki şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen bu operasyon, güvenlik güçlerinin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Elde edilen bilgiler, örgüte yönelik mücadelenin kararlı bir şekilde devam ettiğini göstermektedir.

Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir