Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Bayram Tatili Dönüşü Trafikte Yoğunluk Yarattı

    Afyonkarahisar, tatilcilerin dönmesiyle trafikte yoğunluğa sahne oldu. Sandıklı ilçesinde uzun araç kuyrukları oluşurken, polis ve jandarma güvenliği artırdı. Yoğunluğun gece de sürmesi bekleniyor.

    Afyonkarahisar, tatilcilerin dönmesiyle trafikte yoğunluğa sahne oldu. Sandıklı ilçesinde uzun

    Afyonkarahisar’da Trafik Yoğunluğu

    Türkiye’nin önemli transit noktalarından biri olan Afyonkarahisar’da, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilcilerin dönüş yoluna çıkması trafiği olumsuz etkiledi.

    Dönüş Yolu Trafiği Kalabalıklaştı

    Bayram sonrası tatilcilerin yola çıkması, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun bulunduğu Sandıklı ilçesinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Bu kavşak noktalarında ayrıca yoğun bir trafiğin yaşandığı gözlemleniyor. Yaşanan bu yoğunluk nedeniyle, polis ve jandarma ekipleri, olası aksaklıkları önlemek amacıyla özellikle kavşaklarda oldukça sıkı güvenlik önlemleri aldı. Bu durumun gece ilerledikçe devam etmesi bekleniyor.

    Tatilcilerin Geliş Noktaları

    Diğer yandan, dönüş yolundaki tatilcilerin Antalya’nın yanı sıra İzmir, Denizli, Isparta, Ankara gibi farklı tatil yerlerinden geldikleri de bildirildi. Bu durum, yolculuk trafiğinin artmasına sebep oldu.