Afyonkarahisar’da Aranan Suçlu Jandarma Tarafından Yakalandı

Afyonkarahisar’da jandarma, çeşitli suçlardan toplam 13 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası ile aranan B.A.’yı Emirdağ’da yakaladı. Gözaltına alınan B.A., mahkeme sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'da jandarma, çeşitli suçlardan toplam 13 yıl 9 ay 10

**Afyonkarahisar’da Suçlu Takibi: Aranan Şahıs Yakalandı**

Afyonkarahisar’da, çeşitli suçlardan dolayı hapis cezası bulunan bir kişi, jandarma ekiplerinin takibi sonucunda gözaltına alındı.

Jandarma Operasyonu Başarı ile Sonuçlandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda yapılan araştırmalar sonucunda B.A. isimli şahsın, ‘başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması, resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve hükümlü veya tutuklunun kaçmasından karşılıksız yararlanma’ gibi suçlardan toplam 13 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası ile arandığı belirlendi.

Yakalama ve Tutuklama Süreci

Elde edilen bilgiler doğrultusunda jandarma ekipleri, B.A.’nın peşine düştü ve sonunda onun Emirdağ ilçesinde olduğunu tespit etti. Şüpheli, buradaki operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan işlemlerinin ardından, mahkemeye sevk edilen B.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı