Afyonkarahisar’da Aranan Suçlu 11 Yıl 10 Ay Hapis Cezası ile Yakalandı

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan 11 yıl 10 ay 3 gün hapis cezasıyla aranan İ.A., polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan İ.A., cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'da çeşitli suçlardan 11 yıl 10 ay 3 gün hapis

Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan dolayı 11 yıl 10 ay 3 gün hapis cezasına çarptırılan bir kişi, polis ekipleri tarafından yakalanmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, aranan bireylerin tespit edilmesi için çalışma başlattı. İncelemeler sonucunda, İ.A. isimli şahsın “hırsızlık, basit yaralama, görev yaptırmamak için direnme ve hakaret” gibi suçlardan arandığı belirlendi. Hemen harekete geçen polis, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.