Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Jandarma, Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Şahısı Tutukladı

Afyonkarahisar’da Jandarma ekipleri, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti” suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan F.O.’yu Salar Beldesi’nde yakalayarak tutukladı. Şüpheli, cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar'da Jandarma ekipleri, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan 12

**Afyonkarahisar Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Suçlusuna Operasyon**

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, yürüttüğü başarılı operasyonlar sayesinde aranan suçlulara göz açtırmıyor. Son olarak, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan tam 12 yıl hapis cezasına çarptırılan bir şahıs, jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

**Titiz Çalışmalar Sonucu Yakalandı**

Yürütülen detaylı çalışmalarda, F.O. isimli şahsın Salar Beldesi’nde bulunduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, sahada gerçekleştirdiği operasyon ile bu aranan kişiyi gözaltına aldı. Alınan bilgiye göre, şüpheli hakkında yapılan jandarma işlemleri sonrasında, adli makamlara sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

**Cezaevi Süreci Başladı**

Yakalanan kişi, Afyonkarahisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları ve kararlılığı, uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı