Afganistan Uyruklu Kaçak, 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezasıyla Yakalandı

1 Min Read

Hakkında Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

Afganistan vatandaşı olan ve hakkında 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir kişi, yurt dışına kaçma girişimi esnasında yakalandı.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki Değirmenci köyü sınırlarında yürütülen önleyici kolluk devriyesi, göçmenleri kontrol etmek amacıyla gerçekleşti. Bu sırada, şüpheli durumdaki şahıslardan birinin parmak izi sorgulandığında, arandığı ve 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi.

Yetkililer, yakalanan kişinin Afgan uyruklu A.R. olduğunu tespit etti. Bu hükümlü, gerekli işlemler gerçekleştirilerek, ceza infaz kurumuna teslim edilmesi için adli mercilere sevk edildi.

Adalet Yerini Buldu

Olay, yurt dışında kaçma girişiminde bulunan suçlulara karşı yürütülen önleyici çalışmalara dikkat çekerken, güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version