Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFAD, Sındırgı’daki 6.1 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası 1235 Artçı Sarsıntı Gerçekleştiğini Açıkladı

AFAD, 10 Ağustos’ta Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gerçekleşen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonrası 13 Ağustos itibarıyla toplam 1,235 artçı sarsıntı yaşandığını ve bunlardan 19’unun 4.0 ve üzerinde olduğunu duyurdu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Balıkesir Sındırgı’da Deprem Sonrası Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 10 Ağustos tarihinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki sarsıntının ardından bölgede gözlemlenen artçı depremlerle ilgili önemli veriler paylaştı.

Toplam 1.235 Artçı Deprem Kaydedildi

AFAD’ın resmi açıklamasına göre, 10 Ağustos’ta gerçekleşen depremin ardından 13 Ağustos sabahı itibarıyla toplamda bin 235 artçı deprem kaydedilmiştir. Bunlardan 19’unun büyüklüğü 4.0 ve üzerinde olduğu belirtildi.

Sarsıntılar, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde endişeleri artırmaya devam ederken, yetkililer vatandaşların temkinli olmalarını ve gelişmeleri takip etmelerini öneriyor.