Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adıyaman’daki bozuk yol, sürücüleri tehlikeye atıyor!

    Adıyaman’daki Fatih Mahallesi 3. Çevre Yolu’ndaki bozuk asfalt, araç sürücüleri için tehlike arz ediyor. Vatandaşlar, yolun sık sık kazalara neden olduğunu belirterek, belediyeden acil onarım talep ediyor. Sorunun çözülmesi için önlem alınması gerektiğini vurguluyorlar.

    Adıyaman'daki Fatih Mahallesi 3. Çevre Yolu'ndaki bozuk asfalt, araç sürücüleri

    Adıyaman’daki bozuk yollar, kazalara sebep oluyor.
    Adıyaman’ın Fatih Mahallesi’nde bulunan 3. Çevre Yolu üzerinde, Oduncular Sitesi yakınlarındaki asfalt yolun durumu, hem vatandaşların tepkisine neden olmakta hem de sürekli kazalara yol açmakta. Yolun çeşitli yerlerinde çökme gözlemlenirken, bazı bölgelerde ise yükselmeler meydana geldi. Bu yükselmeler, sürücülerin bazı durumlarda sıkıntı yaşamasına yol açıyor ve yolun en kısa sürede onarılması talep ediliyor.
    Kazalarla ilgili endişelerini ifade eden bölge sakinleri, “Bu yol uzun bir süre boyu kazalara davetiye çıkaran bir durumda. Yolun ortasında sanki bir tümülüs var gibi. Gece vakti dikkatsizlik sonucu bazı araçlar bu boşlukları fark edemeden geçiyor ve araçları zarar görüyor. Diğer sürücüler ise aniden durumu anlayarak kontrolü kaybedebiliyor. Belediyenin bu meseleyle ilgili hızlıca adım atması gerekiyor. Birinin başına bir şey gelmeden bu soruna bir çözüm bulmak elzemdir. Acil olarak buraya müdahale edilmelidir.” şeklinde konuştular.